Харчування

20.Жов.2023

Батьки – приклад для дитини в усьому і в харчуванні також. Як і що дитина їстиме – залежить від харчових звичок, які потрібно прищеплювати з дитинства. Сьогодні, з експертами порталу “Знаїмо” розбираємо, як навчити дитину здорових стосунків з їжею. Їжте те, що пропонуєте дитині. Під час приймання забезпечте вибір продуктів на столі: різнокольорові овочі, сезонні … Continue reading “Звички здорового харчування”

Детальніше
16.Бер.2023

Весна – період авітамінозу – це відома всім істина. Як же спланувати весняне харчування дітей, щоб вберегти їх від недостатку вітамінів та від так званої «весняної втоми»? Адже неважко помітити, що саме з початком весни у багатьох дітей стає тривожним сон, з’являються апатія, млявість, дратівливість, образливість, плаксивість; вони часто вередують, хворіють на ГРЗ, у них змінюється … Continue reading “Харчування дітей ранньою весною”

Детальніше
16.Бер.2023
Детальніше
19.Січ.2022

   Оновили  меню в освітніх закладах – новими стали й вимоги до освітян,  причетних до організації  харчування. Сьогодні на базі ДНЗ№42 шеф-кухарі житомирських дошкільних навчальних закладів підвищували свою фахову спроможність.    Київський шеф-кухар Сергій Пастух розповідає про різні методи технологічної обробки продуктів в параконвектоматі та проводить  майстерклас з приготування страв з нового меню –  ковбасок поліських, поленти, котлети курячої на … Continue reading “Реформа харчування очима кухарів”

Детальніше
15.Січ.2022

    14 січня 2022 року на базі нашого садочка відбулося навчання мастер-шефа Сергія Пастуха по приготуванню страв на новому обладнанні – пароконвектоматі.    Пароконвектомат  – це універсальний прилад, який поєднує два види обладнання — пароварку конвекційну шафу.     Використання в робочій камері пари та гарячого повітря дає змогу застосовувати різні способи теплової обробки продуктів … Continue reading “Майстер – клас по приготуванню страв на пароконвектоматі”

Детальніше